Surf & Turf in Italië

Deze week laten we alle wind in onze zeilen en gaan we ook zonder zeilen te water in de Italiaanse Riviera. We ontdekken de MEGA-SUP, we krijgen professionele windsurflessen van gediplomeerde instructeurs én jullie evenwicht wordt op de koop toe getest, tijdens lessen op de solo SUP-boards. Deze Mixed Experience zullen jullie kunnen gebruiken wanneer we over de golven schuren op de Bananenboot én op het woeste water de Fly Fish proberen temmen. Optioneel kunnen jullie ook tegen een meerprijs parasailen. Op het land doen we het iets rustiger aan. Naast de leukste strandactiveiten, staan een daguitstap naar het wonderlijke Triëste en het feeërieke Venetië op het programma. Tot rust komen in de natuur doen we tot slot tijdens een prachtige hike door het natuur-reservaat van Marano Lagunare. Wil je een weekje met ons genieten van de Italiaanse zon, het gebons van de golven en het gefluit van de vogels, schrijf je dan snel in voor een week Surf & Turf in la Bella Italia.


Highlights:


Windsurflessen - SUP-lessen - Mega-SUP - Uitstap naar Venetië - Uitstap naar Triëste - Bananenboot - Fly Fish - Hiking - Waterpretpark - ...

(Optioneel: Parasailing tegen een meerprijs*)

Periode :              23/07/24 - 31/07/24

Leeftijd :              Rakkers, Gabbers en Makkers

Kostprijs :            VOLZET

Aantal plaatsen :  25

Locatie :                Via delle Valli 4,

                             33050 Marano Laguna

Verzamelplaats :  Charleroi Airport

Verzameluur :       07u00 

Vertrekuur :          09u05  

Terugkomst :         21u45

Surf & Turf in la Bella Italia

23 juli 2024- 31 juli 2024

De Rakkers (EERSTE EN TWEEDE MIDDELBAAR)


Ben jij dertien of veertien jaar en heb je bijgevolg het eerste of tweede middelbaar afgerond, dan ben jij één van de coolste Rakkers van de Pandaplaneet en zeer welkom op dit buitenlandse avontuur.


De Makkers (VIJFDE EN ZESDE MIDDELBAAR)


Ben jij zeventien of achttien jaar en heb je bijgevolg het vijfde of zesde middelbaar afgerond, dan ben jij een echte Makker op de Pandaplaneet. en zeer welkom op dit buitenlandse avontuur.


De Gabbers (DERDE EN VIERDE MIDDELBAAR)


Ben jij vijftien of zestien jaar en heb je bijgevolg het derde of vierde middelbaar afgerond, dan ben jij één van de graafste Gabbers van de Pandaplaneet en zeer welkom op dit buitenlandse avontuur.


De Kamplocatie: Foresteria Cason in Marano Lagunare

In het prachtige natuurgroen van Marano Lagunare, aan de Italiaanse riviera ligt kampgebouw Foresteria Cason. De lagune ligt exact in het midden tussen Triëste en Venetië en is een schitterende rustplek voor reigers, aalschovers en andere vogels. In de haven van Marano, op wandelafstand van onze kampplek (600m) ligt bovendien een oversteekboot op ons te wachten, die ons in een mum van tijd tot in Lignano Sabbiadoro voert, een watersportparadijs waar we kunnen genieten van de gekste strandactiviteiten.