Woodzz & Water in Lommel

Deze week beleven we het avontuur in het bos én op het water. We kamperen in de Lommelse Sahara en gaan elke dag op wateravontuur. Durf jij het Aquapark te bestijgen? Wil je met de SUP én met de kano het water trotseren? Kun je genieten van een bubbelbadje of verkies je een wildwaterbaan? Ben jij een echte snelheidsduivel die de bananenboot of de tubekussens wil uittesten? Dan is het Woodzz & Water-basispakket op jouw maat gemaakt. Echte durvers kunnen het pakket uitbreiden met ritjes op de waterski én een intiatie flyboarden. Aan jullie de keuze.


Periode :              30/06/24 - 07/07/24

Leeftijd :              Rakkers en Gabbers

Kostprijs :            €295 (of €395*)

Aantal plaatsen :  20

Locatie :                Nieuwe Kopen 14

                             3920 Lommel

Verzamelplaats :  Station Aalter

Verzameluur :       9u45

Vertrekuur :          10u24

Terugkomst :         Rond 15u00

Highlights:


Kamperen in het bos - Aquapark - SUP - Kanovaren - Subtropisch zwemparadijs - Bananenboot - Tubing - Uitstap Zilvermeer - (Flyboarden* - Waterski*) - ...

Alpakamp 4: Woodzz & Water

30 juni 2024- 7 juli 2024

De Rakkers (EERSTE EN TWEEDE MIDDELBAAR)


Ben jij dertien of veertien jaar en heb je bijgevolg het eerste of tweede middelbaar afgerond, dan ben jij een echte rakker op de Pandaplaneet en bijgevolg zeer welkom op dit Alpakamp.

De Gabbers (DERDE EN VIERDE MIDDELBAAR)


Ben jij vijftien of zestien jaar en heb je bijgevolg het derde of vierde middelbaar afgerond, dan ben jij een echte gabber op de Pandaplaneet en bijgevolg zeer welkom op dit Alpakamp.

De Kamplocatie: De Lommelse Sahara

Onze kamplocatie op Woodzz & Water heeft veel weg van een buitenlandse kampplaats. Vergis je echter niet, we gaan niet naar Scandinavië of naar een oase in een onontdekte woestijn. We blijven wel degelijk in België en kamperen in de Lommelse Sahara. Een tent voorzien we zelf. Een slaapmatje of luchtmatras dienen jullie zelf te voorzien. Jullie kunnen uiteraard wel gebruik maken van de sanitaire voorzieningen van het gebouw.