Inschrijven zomerkamp

Inschrijven zomerkamp PANDAvak 

Beste ouders,


Wij vragen u onderstaande fiche zorgvuldig en ZO VOLLEDIG MOGELIJK in te vullen. (Opgelet de velden in HOOFDLETTERS zijn verplicht in te vullen). Wij hebben deze gegevens nodig om uw kind zijn/haar verblijf optimaal te kunnen organiseren.
Sinds dit jaar hebben we ook het rijksregisternummer nodig van zowel het kind als van de ouder die het kind inschrijft. Dit omwille van de fiscale attesten die kunnen aangevraagd worden (voor kinderen jonger dan 14 jaar) of voor de kinderen die meegaan op een buitenlands kamp. U vindt uw r
ijksregisternummer achteraan uw identiteitskaart of kids-ID. Het bestaat uit 11 cijfers, waarvan de eerste zes cijfers overeenkomen met je omgekeerde geboortedatum. Houd dus best uw identiteitskaart en kids-ID bij de hand bij de inschrijving van uw kind.


OPGELET! Nadat u alle velden ingevuld heeft en u de <VERSTUUR>-Knop heeft aangeklikt, verschijnt er onderaan een melding dat de inschrijving gelukt is. Krijgt u die melding niet, dan heeft u waarschijnlijk sommige verplichte velden NIET ingevuld. Bij die velden zal er een melding in het rood tevoorschijn komen. U vult deze dan best in en klik opnieuw op de <VERSTUUR>-knop totdat onderaan de melding verschijnt dat de inschrijving gelukt is.


Opgelet! Dit is geen definitieve inschrijving!


Nadat u uw kind(eren) heeft ingeschreven via onderstaand formulier ontvangt u binnen de 5 dagen een bevestigingsmail zodat je weet dat je gegevens goed verstuurd zijn. Krijg je deze niet, kan u ons best contacteren. Na het ontvangen met de bevestigingsmail krijgt u begin januari een betalingsmail met de nodige info en betalingsgegevens.


Schrijf na ontvangst van de betalingsmail met betalingsgegevens (begin januari) binnen de 15 dagen het inschrijvingsgeld over. Wanneer de betaling gebeurd is, krijgt u binnen de 10 dagen een definitieve bevestiging van je inschrijving per mail. De plaats voor uw kind is pas definitief na storting van de deelnameprijs. Hierna ontvangt u een definitieve bevestigingsmail. Vanaf het ogenblik dat u een definitieve bevestigingsmail heeft ontvangen bent u definitief ingeschreven voor het gekozen kamp en gebonden aan de annuleringsvoorwaarden.


OPGELET ! Indien de betaling niet binnen de termijn van 15 dagen uitgevoerd werd wordt slechts 1 herinneringsmail gestuurd. Indien we dan nog geen betaling ontvangen hebben, wordt uw inschrijving geannuleerd en maken we uw plaats vrij voor de kinderen op de reservelijst.


Net als vorige jaren is het ook dit jaar mogelijk om een exclusieve oranje PANDAvak- T-shirt te kopen voor zeven euro. Deze aankoop is zeker niet verplicht maar het is altijd leuk als we allemaal dezelfde T-shirt aanhebben. Zo zijn we herkenbaar, zowel op de weg als in een pret- of dierenpark deze zomer. Bovendien is het een leuk souvenir aan jullie eerste, tweede of misschien zelfs derde PANDAvak-kamp! Ook andere PANDAvakartikelen (hoedjes, petjes, rugzak) zijn opnieuw te bestellen via het inschrijvingsformulier.


Heb je vragen? Contacteer ons gerust via een mailtje naar info@pandavak.be.

We zijn ook via WhatsApp (Let op: niet telefonisch) te bereiken op 0497 30 76 28.


Het PANDAvakteam

RESERVELIJST Alpakamp 1: Film & Fun in Lommel (-12 jaar)
RESERVELIJST Alpakamp 2: Rivezz & Divezz in Lommel (-12 jaar)
RESERVELIJST lpakamp 3: Wingzz & Woodzz in Lommel (-12 jaar)
RESERVELIJST Alpakamp 4: Woodzz & Water in Lommel (+12 jaar) - BASISPAKKET
RESERVELIJST Alpakamp 4: Woodzz & Water in Lommel (+12 jaar) - MET FLYBOARD EN WATERSKI
RESERVELIJST Alpakamp 5: Sport & Splash in Kasterlee (-12 jaar)
RESERVELIJST Alpakamp 6: Ridezz & Slidezz in Kasterlee (-12 jaar)
Camp Grinsby in Zweden (+12 jaar) - BASISPAKKET
Camp Grinsby in Zweden (+12 jaar) - MET DUIKEN
RESERVELIJST Surf & Turf in la Bella Italia (+12 jaar) - BASISPAKKET
RESERVELIJST Surf & Turf in la Bella Italia (+12 jaar) - MET PARASAILING
 
 
 
jongen
meisje
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja
Nee
Een beetje
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja
Nee
 
 
astma
bedwateren
epilepsie
hooikoorts
hartkwaal
huidaandoening
reuma
slaapwandelen
suikerziekte
allergie voor bepaalde stoffen
allergie voor bepaalde voedingsmiddelen
allergie voor bepaalde geneesmiddelen
andere
 
 
 
 
Ja
Nee
Nog niet bekend
 
 
Ja
Nee
 
 
Oranje petje PANDAvak (€ 5)
Blauw petje PANDAvak (€ 5)
Oranje hoedje PANDAvak (€ 5)
Blauw hoedje PANDAvak (€ 5)
Rugzakje PANDAvak (€ 5)
Drinkfles PANDAvak (€ 3)
PANDAvak T-shirt 9-11 jaar (€ 7)
PANDAvak T-shirt 12-13 jaar (€ 7)
PANDAvak T-shirt Medium (€ 9)
PANDAvak T-shirt Large (€ 9)
 
Ja
Nee