ANIMATOR WORDEN

BEN OF WORD JIJ 16 JAAR EN BEN JE OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE UITDAGING IN JE LEVEN? WORD DAN PANDAvak-ANIMATOR! PANDAvak ZOEKT ALTIJD ENTHOUSIASTE VRIJWILLIGERS VOOR DE BEGELEIDING VAN THEMAKAMPEN VOOR KINDEREN TUSSEN ZES EN TWAALF JAAR.


Watdoetdat, zo'n animator? Simpel gezegd: Als animator ga je mee op kamp om de kinderen de week van hun leven te bezorgen. Je bereidt  activiteiten voor en je zorgt voor actieve begeleiding tijdens de uitvoering van deze activiteiten. Je draagt zorg voor het naleven van de regels en fatsoennormen en entertaint de kids op zogenoemde 'dode momentjes'.  Het doel is om in groep een kwalitatief, uitdagend en verrijkend kamp te organiseren dat nog lang blijft nazinderen in de hoofden van de kids. Voor niets hoef je het allemaal niet te doen. Elke animator ontvangt een vrijwilligersvergoeding van €75 per kamp.


Let op:  Voor buitenlandse kampen, Nederland niet meegerekend,        doen wij beroep op animatoren, ouder dan 21 jaar. Voor buitenlandse kampen, wordt bovendien geen vergoeding voorzien.   Al is de ervaring meestal verrijkend genoeg.


Wil je deel uitmaken van een ambitieuze organisatie, die er op gebrand is geweldige kampweken te organiseren? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar info@pandavak.be en vertel waarom je in ons team wil.

ANIMATOR WORDEN BIJ PANDAvak?