22_WATERPRETKAMP
fotodejonckheere.com

THE WORLD'S MY OYSTER

I'M THE PEARL!

Deze week gaan we kopje onder! We gaan als echte mariniers te water tijdens een spectaculaire kanotrektocht en bestijgen de golven op onze zelfgesjorde vloten. Indoor, outdoor, subtropisch, zout of zoet, geen water is voor ons te diep deze week. We ontdekken het leven van de waterdieren tijdens een dagje Boudewijn Seapark en wanen ons zelf een dolfijn in het LAGO én het Bellewaerde Aquapark. We spelen de tofste strand- en waterspelen en gaan als een zeemeermin dieper dan de diepste zee. Ben jij een echte waterrat die niet vies is van de dieptes, schrijf je dan vliegensvlug in voor ons doldwaze Waterpretkamp. Vergeet uiteraard jullie zwemgerief niet, want deze week worden we nat. Kletsnat.

WATERPRETKAMP

Periode

14-19 augustus 2022

Leeftijd

6 tot 12 jaar

Kostprijs

€ 265

Aantal plaatsen

20

Locatie

De Karmel

Torhoutse Steenweg 406

8200 Brugge

Verzamelplaats

De Karmel

Verzameluur

18u00

fotodejonckheere.com

De Karmel in Brugge

De Karmel is hét droomdomein voor wie zoekt naar veel binnen- en buitenruimte. Ruime grasvelden, een speelbosje en leuke activiteitenvijvers zorgen ervoor dat we deze week omsingeld zijn door groen en toch slechts op wandelafstand zitten van het historisch stadscentrum van Brugge. Het prachtig gerenoveerde Koetshuis, waarin we slapen deed in een vorig leven dienst als rustplaats voor de paarden en de koetsen van de edelen die de Karmel bewoonden. Nu is het een ruime verblijfplaats waar meerdere groepen kunnen overnachten. We delen deze kampplaats dan ook met de deelnemers aan het Legerkamp en het Creaknutselkamp. 

WAT NEMEN WE MEE OP KAMP ?

Slaapzak of deken

Onderlaken is verplicht.

Kussens zijn NIET aanwezig.

Toiletzak

Zeep of douchegel

Washandjes

Tandenborstel en tandpasta

Handdoeken

Kam indien nodig

Haarshampoo

Sportieve kledij/ Speelkledij

Regenjas

Voldoende kousen

Zwemkledij

Voldoende onderbroeken

Pyjama

Pantoffels

Drinkbus

Grote linnenzak voor vuile kleren.

Kleine rugzak

Indien nodig: Medicijnen

KidsIDWAT HOORT NIET THUIS OP DIT KAMP?

Sigaretten

Energiedranken

Messen

Veel bederfbaar fruit

Ipod, Ipad en andere I-rommel.


Gelieve de meest kostbare kledij zeker van de naam van jullie kinderen te voorzien.


Wij staan niet toe dat kinderen een GSM meenemen op kamp. Als wij toch zien dat één van de kinderen in het bezit is van een GSM zullen wij deze afnemen en pas op het einde van het kamp teruggeven.