22_MASTERCHEFKAMP
fotodejonckheere.com

WAT ETEN WE VANDAAG?

Dit Junior Masterchefkamp brengt voor iedereen wat wils. Wij worden deze week echte sterrenchefs én snackmasters. We houden onze eigen Bake-off wedstrijd en laten onze creativiteit de vrije loop bij de bouw van ons eigen koekjeskasteel. Bakken jullie de lekkerste pizza's? Kunnen jullie Cup- en Popcakes versieren als de beste? Toveren jullie de meest originele fruitdieren op jullie bord? Of hebben jullie er altijd al van gedroomd om aan de slag te gaan met liters chocolade? Worden jullie al helemaal wild bij het denken aan kleurrijke Regenboogpannenkoeken?Dan is deze zesdaagse zeker iets voor jou. Tijdens ons Masterchefkamp zijn we niet verantwoordelijk voor caloriebommen, maar lekker en plezant wordt het zeker.


MASTERCHEFKAMP

Periode

24-29 juli 2022

Leeftijd

6 tot 12 jaar

Kostprijs

€ 225

Aantal plaatsen

20

Locatie

De Touwladder

Ledegemstraat 13 B. 8890 Dadizele

Verzamelplaats

De Touwladder

Verzameluur

18u00

fotodejonckheere.com

De Touwladder in Dadizele

Voor ons Boomhuttenkamp trekken we deze zomer opnieuw naar West-Vlaanderen. In hartje Dadizele, in de schaduw van de basiliek, ligt het kamphuis De Touwladder verscholen. De kampplaats ligt in het centrum van het dorp maar toch weg van alle drukte. De Touwladder heeft veel speel- en werkruimte en een ultramoderne keuken waardoor het toch dat ietsje meer heeft. Met vier mooie en grote dagzalen, een groot privé-spelterrein en speelbos is deze kampplek ideaal voor de organisatie van meerdere kampen op dezelfde locatie. Samen met de kinderen van het Masterchefkamp maken we er in Dadizele een prachtig kamp van.

WAT NEMEN WE MEE OP KAMP ?

Slaapzak of deken

Onderlaken is verplicht.

Kussens zijn NIET aanwezig.

Toiletzak

Zeep of douchegel

Washandjes

Tandenborstel en tandpasta

Handdoeken

Kam indien nodig

Haarshampoo

Sportieve kledij/ Speelkledij

Regenjas

Voldoende kousen

Zwemkledij

Voldoende onderbroeken

Pyjama

Pantoffels

Drinkbus

Grote linnenzak voor vuile kleren.

Kleine rugzak

Indien nodig: Medicijnen

KidsIDWAT HOORT NIET THUIS OP DIT KAMP?

Sigaretten

Energiedranken

Messen

Veel bederfbaar fruit

Ipod, Ipad en andere I-rommel.


Gelieve de meest kostbare kledij zeker van de naam van jullie kinderen te voorzien.


Wij staan niet toe dat kinderen een GSM meenemen op kamp. Als wij toch zien dat één van de kinderen in het bezit is van een GSM zullen wij deze afnemen en pas op het einde van het kamp teruggeven.