22_LEGERKAMP
fotodejonckheere.com

EEN NIEUWE DAG,

EEN NIEUW SCHANDAAL...

Het leger gaat op zoek naar stoere, dappere en sterke man- of vrouwschappen die het land willen dienen, geheim agenten die niet vies zijn van een Mission Impossible en samen met ons de misdaad willen bestrijden. We jagen deze week op dieven en op gangsters met pijl- en boog, laserguns, waterpistolen en paintballgeweren. We bouwen een stevig fort, leren tenten opzetten en zijn niet vies van een spatje modder. We klimmen, klauteren en sluipen als een echte soldaat door de Vlaamse Velden. Zes dagen lang word je gedrild tot blauwhelm, middeleeuwse soldaat en scherpschutter. Willen jullie mee op missie, en jullie kameraden bevrijden uit de handen van de vijand? Worden jullie al helemaal wild van opdrachten zoals de Milling en The Devil Run? Schrijf jullie als de bliksem in voor ons geweldige Legerkamp.

Periode

14-19 augustus 2022

Leeftijd

6 tot 10 jaar

Kostprijs

€ 225 met overnachting
€ 175 zonder overnachting

Aantal plaatsen

20

Locatie

De Karmel

Torhoutse Steenweg 406

8200 Brugge

Verzamelplaats

De Karmel

Verzameluur

18u00

LEGERKAMP

fotodejonckheere.com

De Karmel in Brugge

De Karmel is hét droomdomein voor wie zoekt naar veel binnen- en buitenruimte. Ruime grasvelden, een speelbosje en leuke activiteitenvijvers zorgen ervoor dat we deze week omsingeld zijn door groen en toch slechts op wandelafstand zitten van het historisch stadscentrum van Brugge. Het prachtig gerenoveerde Koetshuis, waarin we slapen deed in een vorig leven dienst als rustplaats voor de paarden en de koetsen van de edelen die de Karmel bewoonden. Nu is het een ruime verblijfplaats waar meerdere groepen kunnen overnachten. We delen deze kampplaats dan ook met de deelnemers aan het Waterpretkamp en het Creaknutselkamp. 

WAT NEMEN WE MEE OP KAMP ?

Slaapzak of deken

Onderlaken is verplicht.

Kussens zijn NIET aanwezig.

Toiletzak

Zeep of douchegel

Washandjes

Tandenborstel en tandpasta

Handdoeken

Kam indien nodig

Haarshampoo

Sportieve kledij/ Speelkledij

Regenjas

Voldoende kousen

Zwemkledij

Voldoende onderbroeken

Pyjama

Pantoffels

Drinkbus

Grote linnenzak voor vuile kleren.

Kleine rugzak

Indien nodig: Medicijnen

KidsIDWAT HOORT NIET THUIS OP DIT KAMP?

Sigaretten

Energiedranken

Messen

Veel bederfbaar fruit

Ipod, Ipad en andere I-rommel.


Gelieve de meest kostbare kledij zeker van de naam van jullie kinderen te voorzien.


Wij staan niet toe dat kinderen een GSM meenemen op kamp. Als wij toch zien dat één van de kinderen in het bezit is van een GSM zullen wij deze afnemen en pas op het einde van het kamp teruggeven.