22_GIRLSONLYKAMP
fotodejonckheere.com

GIRLSONLYKAMP

Periode

24-29 juli 2022

Leeftijd

6 tot 12 jaar

Kostprijs

€ 195

Aantal plaatsen

20

Locatie

De Touwladder

Ledegemstraat 13 B. 8890 Dadizele

Verzamelplaats

De Touwladder

Verzameluur

18u00

fotodejonckheere.com

YOUR LOSS BABY

IK BEN EEN GIRLBOSS BABY!

De Touwladder in Dadizele

Voor ons Girlsonlykamp trekken we deze zomer opnieuw naar West-Vlaanderen. In hartje Dadizele, in de schaduw van de basiliek, ligt het kamphuis De Touwladder verscholen. De kampplaats ligt in het centrum van het dorp maar toch weg van alle drukte. De Touwladder heeft veel speel- en werkruimte en een ultramoderne keuken waardoor het toch dat ietsje meer heeft. Met vier mooie en grote dagzalen, een groot privé-spelterrein en speelbos is deze kampplek ideaal voor de organisatie van meerdere kampen op dezelfde locatie. 

WAT NEMEN WE MEE OP KAMP ?

Slaapzak of deken

Onderlaken is verplicht.

Kussens zijn NIET aanwezig.

Toiletzak

Zeep of douchegel

Washandjes

Tandenborstel en tandpasta

Handdoeken

Kam indien nodig

Haarshampoo

Sportieve kledij/ Speelkledij

Regenjas

Voldoende kousen

Zwemkledij

Voldoende onderbroeken

Pyjama

Pantoffels

Drinkbus

Grote linnenzak voor vuile kleren.

Kleine rugzak

Indien nodig: Medicijnen

KidsIDWAT HOORT NIET THUIS OP DIT KAMP?

Sigaretten

Energiedranken

Messen

Veel bederfbaar fruit

Ipod, Ipad en andere I-rommel.


Gelieve de meest kostbare kledij zeker van de naam van jullie kinderen te voorzien.


Wij staan niet toe dat kinderen een GSM meenemen op kamp. Als wij toch zien dat één van de kinderen in het bezit is van een GSM zullen wij deze afnemen en pas op het einde van het kamp teruggeven.


Ons Girlsonlykamp is een kamp voor echte dames, voor stoere grieten en echte diva's. Ben je een ware girlboss die niet vies is van een spatje modder, een avontuurlijke tocht over het water, of een verfkogeltje? Ben jij een fashionqueen die thuishoort op de catwalk? Ben je fan van een avondje selfmade welness of een karaokeavond in onze eigen discotheek? Dan is dit Girlsonlykamp op jouw lijf geschreven. Deze week halen we de keukenprinses en het fotomodel in ons naar boven. We worden knutselkampioenen en echte dancing queens. We ontwerpen onze eigen kleren, verzorgen dieren als echte boerinnen, maar bewijzen ook dat we stoere chicks met ballen zijn. Wij hebben deze week geen jongens nodig, alle boys zijn op dit kamp overbodig. Ons mannetje of vrouwtje, dat staan we zelf, dus, boys, laat het los. Wij zijn girlboss!