22_CREAKNUTSELKAMP
fotodejonckheere.com

IK HEB KNUTSELKRIEBELS

IN MIJN BUIK!

Heb jij net als ons CREA- knutselkriebels in je buik en weet je met deze kriebels geen blijf? Op dit Creatieve Knutselkamp kun je de kriebels de vrije loop laten gaan. We gaan aan de slag met witte kousen en maken er prachtige getiedyede kunstwerkjes van. We verzinnen honderden manieren om slijm te maken en worden rasechte fashionqueens bij het ontwerpen van onze eigen gekke kledinglijn of sieraden. Daarbovenop voorzien we onszelf van gekke kleurrijke kapsels. Wil jij je eigen lichaam of dat van je vriendjes of vriendinnetjes versieren met echte tatoeages? Ben je niet vies van een potje bodypainting en wil je de creatieve fashionista of kunstenaar in jezelf zes dagen boven halen? Dan is dit kamp op jouw lijf geschreven, of geschilderd.

CREAKNUTSELKAMP

Periode

14-19 augustus 2022

Leeftijd

6 tot 12 jaar

Kostprijs

€ 225 met overnachting
€ 175 zonder overnachting

Aantal plaatsen

20

Locatie

De Karmel

Torhoutse Steenweg 406

8200 Brugge

Verzamelplaats

De Karmel

Verzameluur

18u00

fotodejonckheere.com

De Karmel in Brugge

De Karmel is hét droomdomein voor wie zoekt naar veel binnen- en buitenruimte. Ruime grasvelden, een speelbosje en leuke activiteitenvijvers zorgen ervoor dat we deze week omsingeld zijn door groen en toch slechts op wandelafstand zitten van het historisch stadscentrum van Brugge. Het prachtig gerenoveerde Koetshuis, waarin we slapen deed in een vorig leven dienst als rustplaats voor de paarden en de koetsen van de edelen die de Karmel bewoonden. Nu is het een ruime verblijfplaats waar meerdere groepen kunnen overnachten. We delen deze kampplaats dan ook met de deelnemers aan het Legerkamp en het Creaknutselkamp. 

WAT NEMEN WE MEE OP KAMP ?

Slaapzak of deken

Onderlaken is verplicht.

Kussens zijn NIET aanwezig.

Toiletzak

Zeep of douchegel

Washandjes

Tandenborstel en tandpasta

Handdoeken

Kam indien nodig

Haarshampoo

Sportieve kledij/ Speelkledij

Regenjas

Voldoende kousen

Zwemkledij

Voldoende onderbroeken

Pyjama

Pantoffels

Drinkbus

Grote linnenzak voor vuile kleren.

Kleine rugzak

Indien nodig: Medicijnen

KidsIDWAT HOORT NIET THUIS OP DIT KAMP?

Sigaretten

Energiedranken

Messen

Veel bederfbaar fruit

Ipod, Ipad en andere I-rommel.


Gelieve de meest kostbare kledij zeker van de naam van jullie kinderen te voorzien.


Wij staan niet toe dat kinderen een GSM meenemen op kamp. Als wij toch zien dat één van de kinderen in het bezit is van een GSM zullen wij deze afnemen en pas op het einde van het kamp teruggeven.