22_BOYSONLYKAMP
fotodejonckheere.com

Periode

7-12 augustus 2022

Leeftijd

6 tot 12 jaar

Kostprijs

€ 195

Aantal plaatsen

20

Locatie

Huize Radeske

Heidriesstraat 2

2460 Kasterlee

Verzamelplaats

Huize Radeske

Verzameluur

18u00

BOYSONLYKAMP

WAT NEMEN WE MEE OP KAMP ?

Slaapzak of deken

Onderlaken is verplicht.

Kussens zijn NIET aanwezig.

Toiletzak

Zeep of douchegel

Washandjes

Tandenborstel en tandpasta

Handdoeken

Kam indien nodig

Haarshampoo

Sportieve kledij/ Speelkledij

Regenjas

Voldoende kousen

Zwemkledij

Voldoende onderbroeken

Pyjama

Pantoffels

Drinkbus

Grote linnenzak voor vuile kleren.

Kleine rugzak

Indien nodig: Medicijnen

KidsIDWAT HOORT NIET THUIS OP DIT KAMP?

Sigaretten

Energiedranken

Messen

Veel bederfbaar fruit

Ipod, Ipad en andere I-rommel.


Gelieve de meest kostbare kledij zeker van de naam van jullie kinderen te voorzien.


Wij staan niet toe dat kinderen een GSM meenemen op kamp. Als wij toch zien dat één van de kinderen in het bezit is van een GSM zullen wij deze afnemen en pas op het einde van het kamp teruggeven.


Huize Radeske in Kasterlee

Slapen doen we in Huize Radeske, een groepsverblijf tussen de Lichtaartste velden en bossen. Het kamphuis beschikt over twee slaapzalen, met voldoende plaatsen om twee kampen te organiseren. Verder beschikt de kampplaats over een leuk speelbos, een grote speelweide om ’s avonds in te ravotten en een gezellige kampvuurplaats, waarop wij als echte venten ook eens ons eigen survivalpotje zullen koken. Hieronder vinden jullie foto’s terug van het gebouw en het interieur.

fotodejonckheere.com

BOYS WILL BE BOYS! 

Deze week wordt de stoerste week uit jullie jonge leven. We gaan elkaar te lijf tijdens een spelletje zwaardvechten, beschieten elkaar met lasershoots en paintballpistolen. We bouwen kampen, vloten en gaan ook met de kano te water. Een initiatie gevechtsport zorgt ervoor dat jullie echte patsers worden. Deze patserskills mogen jullie showen tijdens al onze sportieve activiteiten. Trek jij iedereen omver tijdens een spelletje touwtrekken? Word jij de absolute held van onze Highland Games, ben jij de beste kogelstoter of speerwerper? Kun jij voetballen zoals enkel Romelu Lukaku dat kan? Of speel je Darts zoals Dancing Dimmy? Dan ben jij de juiste man op de juiste plaats, voor dit knotsgekke kamp. Deze week staat volledig in het teken van stoere legerdrills, ruwe spelen, snelle wielen, vakkundige sjorrings, andere gekke bouwsels en een hele hoop modder, want boys will be boys!