22_BOOMHUTTENKAMP
fotodejonckheere.com

KUNNEN WIJ HET MAKEN?

NOU EN OF!

Snel aan het werk. Nu! Er is veel te doen. In timmeren en bouwen zijn wij kampioen. We gaan deze week aan de slag met de hamer, zaag, boormachine, nagels en vijzen. We toveren eenvoudige bomen om tot een waar boomhuttenparadijs. Ook voor de inkleding van onze boomhut en voor de bouw van de bijhorende meubels rekenen we volledig op jullie creativiteit. Een glijbaan in plaats van een trap omlaag, een deathride vertrekkend vanuit onze living, het is allemaal mogelijk. Zes dagen lang bouwen we aan onze zelfgemaakte hut, en als het weer het toelaat staren we 's avonds misschien wel uren naar de sterren. Of bouwen we toch maar beter een dak boven ons hoofd? Een tweede verdiep? Een derde? Een boomvilla, een boomkasteel of een boomappartement? Aan jullie de keuze...

Periode

24-29 juli 2022

Leeftijd

8 tot 12 jaar

Kostprijs

€ 245

Aantal plaatsen

20

Locatie

De Touwladder

Ledegemstraat 13 B. 8890 Dadizele

Verzamelplaats

De Touwladder

Verzameluur

18u00

BOOMHUTTENKAMP

fotodejonckheere.com

De Touwladder in Dadizele

Voor ons Boomhuttenkamp trekken we deze zomer opnieuw naar West-Vlaanderen. In hartje Dadizele, in de schaduw van de basiliek, ligt het kamphuis De Touwladder verscholen. De kampplaats ligt in het centrum van het dorp maar toch weg van alle drukte. De Touwladder heeft veel speel- en werkruimte en een ultramoderne keuken waardoor het toch dat ietsje meer heeft. Met vier mooie en grote dagzalen, een groot privé-spelterrein en speelbos is deze kampplek ideaal voor de organisatie van meerdere kampen op dezelfde locatie. Samen met de kinderen van het Masterchefkamp maken we er in Dadizele een prachtig kamp van.

WAT NEMEN WE MEE OP KAMP ?

Slaapzak of deken

Onderlaken is verplicht.

Kussens zijn NIET aanwezig.

Toiletzak

Zeep of douchegel

Washandjes

Tandenborstel en tandpasta

Handdoeken

Kam indien nodig

Haarshampoo

Sportieve kledij/ Speelkledij

Regenjas

Voldoende kousen

Zwemkledij

Voldoende onderbroeken

Pyjama

Pantoffels

Drinkbus

Grote linnenzak voor vuile kleren.

Kleine rugzak

Indien nodig: Medicijnen

KidsIDWAT HOORT NIET THUIS OP DIT KAMP?

Sigaretten

Energiedranken

Messen

Veel bederfbaar fruit

Ipod, Ipad en andere I-rommel.


Gelieve de meest kostbare kledij zeker van de naam van jullie kinderen te voorzien.


Wij staan niet toe dat kinderen een GSM meenemen op kamp. Als wij toch zien dat één van de kinderen in het bezit is van een GSM zullen wij deze afnemen en pas op het einde van het kamp teruggeven.