Reserveer Pandaplaneet

INSCHRIJVING PANDAPLANEET

Beste ouders,


Wij vragen u onderstaande fiche zorgvuldig in te vullen. (Opgelet de velden in HOOFDLETTERS zijn verplicht in te vullen). Wij hebben deze gegevens nodig om uw kind zijn/haar verblijf  optimaal te kunnen organiseren.

OPGELET!  Nadat u alle velden ingevuld hebt en u de <VERSTUUR>-Knop aangeklikt hebt, verschijnt er onderaan een melding dat de inschrijving gelukt is. Krijgt u die melding niet, dan heeft u waarschijnlijk sommige verplichte velden NIET ingevuld. Bij die velden zal er een melding in het rood tevoorschijn komen. U vult deze dan best in en klik opnieuw op de <VERSTUUR>-knop totdat onderaan de melding verschijnt dat de inschrijving gelukt is.


Indien het inschrijven u niet lukt kan u eventueel ook het formulier afdrukken vanaf de website, invullen en terugsturen via mail of per post. Klik <hier> om inschrijfformulier te downloaden.


Opgelet! Dit is geen definitieve inschrijving!


Nadat u uw kind(eren) heeft ingeschreven via onderstaand formulier ontvangt u binnen de 5 dagen een mail zodat je weet dat je gegevens goed verstuurd zijn, samen met de nodige info en betalingsgegevens. Krijg je deze niet, kan u ons best contacteren.


Vanaf dit jaar bieden wij de kans aan om een voorschot van 25% te betalen binnen de vijftien dagen, in plaats van het volledige inschrijvingsbedrag. We vragen om de overige 75% te storten, ten laatste 100 DAGEN voor aanvang van het kamp.


Schrijf na ontvangst van de bevestigingsmail met betalingsgegevens binnen de 15 dagen het inschrijvingsgeld (of voorschot van 25%)  over.  Wanneer de betaling gebeurd is, krijgt u binnen de 10 dagen een definitieve bevestiging van je inschrijving per mail. De plaats voor uw kind is pas definitief na storting van de deelnameprijs en ontvangst van het ingevulde inschrijvingsformulier. Vanaf het ogenblik dat u een bevestigingsmail heeft ontvangen bent u definitief ingeschreven voor het gekozen kamp en bijgevolg gebonden aan de annuleringsvoorwaarden.


OPGELET ! Indien de eerste betaling niet binnen de termijn van 15 dagen uitgevoerd werd, of we het volledig bedrag niet ontvangen hebben ten laatste één maand voor aanvang van het kamp, wordt slechts 1 herinnering gestuurd. Indien we dan nog geen betaling ontvangen hebben, wordt uw inschrijving geannuleerd en maken we uw plaats vrij voor de kinderen op de reservelijst.


Net als vorige jaren is het ook dit jaar mogelijk om een exclusieve oranje PANDAvak- T-Shirt te kopen voor zeven euro.  Deze aankoop is zeker niet verplicht maar het is altijd leuk als we allemaal dezelfde T-Shirt aanhebben. Zo zijn we herkenbaar, zowel op de weg als in een pret- of dierenpark deze zomer. Bovendien is het een leuk souvenir aan jullie eerste, tweede of misschien zelfs derde PANDAvak-kamp! Ook andere PANDAvakartikelen (hoedjes, petjes, rugzak) zijn vanaf dit jaar te bestellen via het inschrijvingsformulier.


Heb je vragen? Contacteer ons gerust via contactformulier of mail ons via mailadres info@pandavak.be.

We zijn ook telefonisch te bereiken op 0497 30 76 28.


Het PANDAvakteam


DE PANDAPLANEET in Tessenderlo : 21 tot 28 augustus 2022 -> Groep 2014,2015,2016
Reservelijst DE PANDAPLANEET in Tessenderlo : 21 tot 28 augustus 2022 -> Groep 2012,2013
Reservelijst DE PANDAPLANEET in Tessenderlo : 21 tot 28 augustus 2022 -> Groep 2010,2011
Reservelijst DE PANDAPLANEET in Tessenderlo : 21 tot 28 augustus 2022 -> Groep 2008,2009
DE PANDAPLANEET in Tessenderlo : 21 tot 28 augustus 2022 -> Groep 2006,2007
 
 
jongen
meisje
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja
Nee
Een beetje
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja
Nee
 
 
astma
bedwateren
epilepsie
hooikoorts
hartkwaal
huidaandoening
reuma
slaapwandelen
suikerziekte
allergie voor bepaalde stoffen
allergie voor bepaalde voedingsmiddelen
allergie voor bepaalde geneesmiddelen
andere
 
 
 
 
Ja
Nee
Nog niet bekend
 
 
Ja
Nee
 
 
Voorschot 25 % (de rest ten laatste 100 dagen voor aanvang kamp)
Het volledig bedrag binnen de 15 dagen na inschrijving
 
Oranje petje PANDAvak
Blauw petje PANDAvak
Oranje hoedje PANDAvak
Blauw hoedje PANDAvak
Rugzakje PANDAvak
 
Ja
Nee