22_LEGOMASTERKAMP
fotodejonckheere.com

Periode

3-8 april 2022

Leeftijd

6 tot 10 jaar

Kostprijs

€ 225

Aantal plaatsen

20

Locatie

De Pannenhoeve - ’t Vorgas

Groenestraat 76

8691 Leisele

Verzamelplaats

De Pannenhoeve

Verzameluur

18u00

LEGOMASTERKAMP

WAT NEMEN WE MEE OP KAMP ?

Slaapzak of deken

Onderlaken is verplicht.

Kussens zijn NIET aanwezig.

Toiletzak

Zeep of douchegel

Washandjes

Tandenborstel en tandpasta

Handdoeken

Kam indien nodig

Haarshampoo

Sportieve kledij/ Speelkledij

Regenjas

Voldoende kousen

Zwemkledij

Voldoende onderbroeken

Pyjama

Pantoffels

Drinkbus

Grote linnenzak voor vuile kleren.

Kleine rugzak

Indien nodig: Medicijnen

KidsIDWAT HOORT NIET THUIS OP DIT KAMP?

Sigaretten

Energiedranken

Messen

Veel bederfbaar fruit

Ipod, Ipad en andere I-rommel.


Gelieve de meest kostbare kledij zeker van de naam van jullie kinderen te voorzien.


Wij staan niet toe dat kinderen een GSM meenemen op kamp. Als wij toch zien dat één van de kinderen in het bezit is van een GSM zullen wij deze afnemen en pas op het einde van het kamp teruggeven.

De Pannenhoeve in Leisele - t Vorgas

Deze goed uitgeruste kampplaats ligt in de prachtige Westhoek tussen Ieper en De Panne op het prachtige domein De Pannenhoeve. Het gebouw werd stijlvol verbouwd tot een unieke verblijfplaats. Het comfort, de grote speelweide, de neerhofdieren en de unieke ligging zorgen er voor dat bijna elke groep zich hier snel thuis zal voelen. Ook wij hebben hier een fantastische tijd beleefd in 2019 én 2021, waardoor we graag opnieuw van de partij zijn in 2022. Reserveer alvast je plekje in een stapelbed, op het eerst, tweede of derde verdiep. 

fotodejonckheere.com

TIENDUIZEND LEGOBLOKJES

KLEUREN DE HEMEL BLAUW

Of rood, of groen, of geel natuurlijk. Dat kiezen jullie uiteraard zelf. Maar rood, groen, geel of blauw, 10.000 Legoblokjes zijn effectief op weg naar jou. Tijdens deze zesdaagse gaan we dagelijks aan de slag om de gekste en kleurrijkste bouwsels te maken met onze favoriete blokjes. Een levensechte Pokémon, SuperMario of toch liever een echt gebouw? De Eiffeltoren, de Taj Mahal of een kleurrijke Chinese tempel? Op dit kamp kun je alle fantasie de vrije loop laten gaan en koppelen aan jouw bouwmanskunsten. En daar blijft het uiteraard niet bij. Omdat wij echte vakmannen zijn, die niet alleen met Lego uit de voeten kunnen, bouwen we ook levensechte kampen. We ontdekken verschillende materialen, timmeren en bouwen er op los en voorzien uiteraard zowel de Lego- als grotere bouwsels van een knap en bijhorend interieur.