08_SUPERHELDENKAMP
fotodejonckheere.com

SUPERHELDENKAMP

Periode

1-6 augustus 2021

Leeftijd

6 tot 12 jaar

Kostprijs

€ 245

Aantal plaatsen

10

Locatie

De Touwladder

Ledegemstraat 13

8890 Moorslede

Verzamelplaats

De Touwladder

Verzameluur

18u00

NIETS OP NIEMAND DIE JOU EN MIJ KAN VERSLAAN!

Pijlsnel slaan alle boosdoeners op de vlucht, want wij vliegen als een echte kruisraket door de lucht. En dat mag je deze week zeer letterlijk nemen. Op Superheldenkamp leren we namelijk vliegen, echt vliegen, zoals alleen stoere Superhelden dat kunnen. We droppen jullie bovendien zoals Catness Everdeen en Robin Hood de bossen is, bewapend met pijl en boog. We schuren zoals Batman en Robin met onze Batmobiel over de velden, om het kwaad te verdrijven. We leren klimmen zoals Superman en slaan de handen in elkaar om alle dieven en gangsters de boeien in te slaan. En dat gaat natuurlijk enkel nadat we jullie de kneepjes van verschillende vecht- en verdedigingsporten hebben geleerd. Schermen, boksen, Karate, geen van deze sporten kent na deze zesdaagse nog geheimen voor jou.

De Touwladder in Dadizele

Voor ons Superheldenkamp trekken we deze zomer opnieuw naar West-Vlaanderen. In hartje Dadizele – in de schaduw van de basiliek – ligt het kamphuis “De Touwladder” verscholen. De kampplaats ligt in het centrum van het dorp maar toch weg van alle drukte. De Touwladder heeft veel speel- en werkruimte en een ultramoderne keuken waardoor het toch dat ietsje meer heeft. Met vier mooie en grote dagzalen, een groot privé-spelterrein en speelbos is deze kampplek ideaal voor de organisatie van meerdere kampen op dezelfde locatie. Samen met de kinderen van het Musicalkamp en het Timmer-en Bouwkamp maken we er in Dadizele een prachtige zesdaagse van.

fotodejonckheere.com

WAT NEMEN WE MEE OP KAMP ?

Slaapzak of deken

Onderlaken is verplicht.

Kussens zijn NIET aanwezig en zelf mee te brengen.

Toiletzak

Zeep of douchegel

Washandjes

Tandenborstel en tandpasta

Handdoeken

Kam indien nodig

Haarshampoo

Sportieve kledij/ Speelkledij

Regenjas

Voldoende kousen

Zwemkledij

Voldoende onderboeken

Pyjama

Pantoffels

Drinkbus

Grote linnenzak voor vuile kleren.

Kleine rugzak

Indien nodig: Medicijnen

KidsID


WAT HOORT NIET THUIS OP DIT KAMP?

Sigaretten

Energiedranken

Messen

Veel bederfbaar fruit

Ipod, Ipad en andere I-rommel.


Gelieve de meest kostbare kledij zeker van de naam van jullie kinderen te voorzien.


Wij staan niet toe dat kinderen een GSM meenemen op kamp. Als wij toch zien dat één van de kinderen in het bezit is van een GSM zullen wij deze afnemen en pas op het einde van het kamp teruggeven.