08_MUSICALKAMP
fotodejonckheere.com

MUSICALKAMP

Periode

1-6 augustus 2021

Leeftijd

8 tot 14 jaar

Kostprijs

€ 245

Aantal plaatsen

15

Locatie

De Touwladder

Ledegemstraat 13

8890 Moorslede

Verzamelplaats

De Touwladder

Verzameluur

18u00

SCHIJN, STER, STEEL DE SHOW

STRALEN DOE JE ZO!

Het ligt gaat uit, de spot springt aan. Je kostuum ligt klaar, want wij, wij gaan... op Musicalkamp! Klopt jouw hart, net als dat van ons en kriebelt het in je buik, omdat je de sterren van het podium wil dansen? Smeer je zangstem dan maar snel en schud je dansbenen los, want deze week gaan wij er helemaal over!  Tijdens deze Musicalstage nemen we alle podiumvrees bij je weg en maken we echte sterren van jou. Op het podium gebeuren namelijk de meest magische dingen. Het podium is de plek waar jij alles kan én mag bepalen! Vijf dagen lang leer je hoe je geloofwaardig een personage neerzet, hoe je zelf een scène schrijft en alle andere dingen die bij een theater- of Musicalvoorstelling komen kijken. Verrassende dramaspelletjes en improvisatieoefeningen, knotsgekke dansjes en prachtige liedjes. We zingen, we dansen en spelen mee, op de planken of misschien zelfs op TV! 

De Touwladder in Dadizele

Voor ons Musicalkamp trekken we deze zomer opnieuw naar West-Vlaanderen. In hartje Dadizele – in de schaduw van de basiliek – ligt het kamphuis “De Touwladder” verscholen. De kampplaats ligt in het centrum van het dorp maar toch weg van alle drukte. De Touwladder heeft veel speel- en werkruimte en een ultramoderne keuken waardoor het toch dat ietsje meer heeft. Met vier mooie en grote dagzalen, een groot privé-spelterrein en speelbos is deze kampplek ideaal voor de organisatie van meerdere kampen op dezelfde locatie. Samen met de kinderen van het Superheldenkamp en het Timmer-en Bouwkamp maken we er in Dadizele een prachtige zesdaagse van.


fotodejonckheere.com

WAT NEMEN WE MEE OP KAMP ?

Slaapzak of deken

Onderlaken is verplicht.

Kussens zijn NIET aanwezig en zelf mee te brengen.

Toiletzak

Zeep of douchegel

Washandjes

Tandenborstel en tandpasta

Handdoeken

Kam indien nodig

Haarshampoo

Sportieve kledij/ Speelkledij

Regenjas

Voldoende kousen

Zwemkledij

Voldoende onderboeken

Pyjama

Pantoffels

Drinkbus

Grote linnenzak voor vuile kleren.

Kleine rugzak

Indien nodig: Medicijnen

KidsIDWAT HOORT NIET THUIS OP DIT KAMP?

Sigaretten

Energiedranken

Messen

Veel bederfbaar fruit

Ipod, Ipad en andere I-rommel.


Gelieve de meest kostbare kledij zeker van de naam van jullie kinderen te voorzien.


Wij staan niet toe dat kinderen een GSM meenemen op kamp. Als wij toch zien dat één van de kinderen in het bezit is van een GSM zullen wij deze afnemen en pas op het einde van het kamp teruggeven.