08_BALATON_BEACH
fotodejonckheere.com

BALATON BEACH 12+

Periode

11-20 augustus 2021

Leeftijd

12+

Kostprijs

€ 495

Aantal plaatsen

30

Locatie

Camping Jó Napot

Ady Endre u. 46

7282 Kisbárapáti

Hongarije

Verzamelplaats

Parking Mariagrot

Verzameluur

8u00

LET'S GO TO THE BEACH, BEACH

LET'S GO GET AWAY!

Ik ga op reis en ik neem mee. Mijn zwembroek of bikini en mijn goed humeur. Voor al de rest zorgt het prachtige Balatonmeer en zijn kleine strandjes zelf. Deze week gaan we het water op, het water in, en we amuseren ons met allerhande strandactiviteiten. Een spelletje beachvolleybal, lekker luieren aan het strand, het meer verkennen in onze kano's of een dagje wateractie in het Arragona Aquapark, het behoort allemaal tot het Hongaars activiteitenpakket. Bovendien slapen we voor het eerst tijdens een buitenlands kamp in een bed. Zon, zee, strand en avontuur, gekoppeld aan de nodige luxe, alle ingrediënten zijn aanwezig om van deze buitenlandse trip, een echte spetter te maken..


Jo Napot:

Verscholen in de groene heuvels van de provincie Somogy ligt aan het eind van het pittoreske dorpje Kisbárapáti camping Jó Napot! Deze unieke camping, op anderhalf uurtje rijden van Boedapest is een ideale uitvalsbasis om Hongarije te ontdekken. Vanwege de ligging leent een vakantie bij Jó Napot! zich bij uitstek tot het verkennen van het Balatonmeer, de plek bij uitstek op deze warme watertrip! Slapen doen we achtereenvolgens in een Mongoolse Yurd, een Afrikaanse hut, een Daltonchalet en een gezellige knusse caravan. Onze camping heeft ook een eigen minizwembad en ook het vissersmeer van Kisbárapáti ligt in onze achtertuin, een duikje voor het slapengaan behoort dus zeker tot de mogelijkheden.


Transport: België - Oostenrijk - Hongarije
Net als onze trip naar Schotland en ons kamp in Tsjechië, rijden we met minibusjes naar Hongarije. Omdat het Balatonmeer iets verder ligt dan het Boheemse Woud of The Great Glen overnachten we zowel in de heenreis- als op de terugweg één keer in Oostenrijk. We vertrekken op 11 augustus in Maldegem en rijden die dag door naar Salzburg, een stad net voorbij de grens met Duitsland.  Vanuit Salzburg rest ons de komende dag nog een zestal uurtjes rijden, voor we in Kisbárapáti aankomen. Op 12 augustus start ons Hongaars avontuur.  Op 19 augustus keren we van Kisbárapáti terug naar Salzburg. Van daaruit rijden we op 20 augustus terug naar België. 11 augustus: Maldegem - Salzburg (Oostenrijk)

12 augustus: Salzburg - Kisbárapáti

12-19 augustus: Overnachting op Camping Jó Napot!

19 augustus: Kisbárapáti - Salzburg (Oostenrijk)

20 augustus: Salzburg - Maldegem


fotodejonckheere.com

WAT NEMEN WE MEE OP KAMP ?

Toiletzak

Zeep of douchegel

Washandjes

Tandenborstel en tandpasta

Handdoeken

Kam indien nodig

Haarshampoo

Sportieve kledij/ Speelkledij

Regenjas

Voldoende kousen

Zwemkledij

Voldoende onderboeken

Pyjama

Pantoffels

Drinkbus

Grote linnenzak voor vuile kleren.

Kleine rugzak

Indien nodig: Medicijnen

KidsID of identiteitskaart

Toestemming om naar het buitenland te gaan

EHIC-kaart/ EZVK-kaart

Zakgeld

Lunchpakket voor de heenreis


WAT HOORT NIET THUIS OP DIT KAMP?

Sigaretten

Energiedranken

Messen

Veel bederfbaar fruitGelieve de meest kostbare kledij zeker van de naam van jullie kinderen te voorzien.