07_MASTERCHEFKAMP_algemeen
fotodejonckheere.com

MASTERCHEFKAMP

Periode

18-23 juli 2021

Leeftijd

6 tot 12 jaar

Kostprijs

€ 225

Aantal plaatsen

15

Locatie

Het Oud Station

Sompelplein 39

9700 Leupegem

Verzamelplaats

Het Oud Station

Verzameluur

18u00

HE, WAAR IS DE CHOCOLADE?

Deze week laten we de Sergio Herman én Piet Huysentruyt in ons los. Ben jij een echte chocoladeliefhebber die houdt van cupcakes en wafels? Tover jij de lekkerste pannenkoeken op je bord of de mooist versierde cake? Ben jij dol op het samenstellen en bakken van je eigen pizza's? Of ben je een echte kluns in de keuken die nu eindelijk eens wil leren hoe je speculoos bakt? Dit Junior Masterchefkamp brengt voor iedereen wat wils. Wij worden deze week echte sterrenchefs én snackmasters. We houden onze eigen Bake-off wedstrijd en verwennen onszelf met lekkere gerechtjes en tongsmeltende desserts. De weegschaal laten we thuis, want we letten deze week niet op onze calorieën. Hoewel, al onze kookactiviteiten worden afgewisseld met sportieve spelletjes, leuke uitstapjes en eindeloos spelplezier.


Het Oud Station in Leupegem

Het Oud Station in Leupegem is één van de meest merkwaardige jeugdverblijven van Vlaanderen. Zoals de naam reeds doet vermoeden werd dit jeugdverblijf opgetrokken uit de restanten van het voormalig stationsgebouw.. Een originele kampplek dus, in een oud maar prachtig gerenoveerd historisch gebouw. Het bevindt zich aan de rand van de stad Oudenaarde, op wandelafstand van een schitterende sporthal en verschillende speelvelden. Ook het Donkmeer ligt op wandelafstand. De ideale slapplek dus om de Vlaamse Ardennen te verkennen.

fotodejonckheere.com

WAT NEMEN WE MEE OP KAMP ?

Slaapzak of deken

Onderlaken is verplicht.

Kussens zijn NIET aanwezig en zelf mee te brengen.

Toiletzak

Zeep of douchegel

Washandjes

Tandenborstel en tandpasta

Handdoeken

Kam indien nodig

Haarshampoo

Sportieve kledij/ Speelkledij

Regenjas

Voldoende kousen

Zwemkledij

Voldoende onderboeken

Pyjama

Pantoffels

Drinkbus

Grote linnenzak voor vuile kleren.

Kleine rugzak

Indien nodig: Medicijnen

KidsID


WAT HOORT NIET THUIS OP DIT KAMP?

Sigaretten

Energiedranken

Messen

Veel bederfbaar fruit

Ipod, Ipad en andere I-rommel.


Gelieve de meest kostbare kledij zeker van de naam van jullie kinderen te voorzien.


Wij staan niet toe dat kinderen een GSM meenemen op kamp. Als wij toch zien dat één van de kinderen in het bezit is van een GSM zullen wij deze afnemen en pas op het einde van het kamp teruggeven.