Reserveer Zomerkamp

THEMAKAMPEN

Beste ouders,


Wij vragen u onderstaande fiche zorgvuldig in te vullen. (Opgelet de velden in HOOFDLETTERS zijn verplicht in te vullen). Wij hebben deze gegevens nodig om uw kind zijn/haar verblijf  optimaal te kunnen organiseren.

OPGELET!  Nadat u alle velden ingevuld hebt en u de <VERSTUUR>-Knop aangeklikt hebt, verschijnt er onderaan een melding dat de inschrijving gelukt is. Krijgt u die melding niet, dan heeft u waarschijnlijk sommige verplichte velden NIET ingevuld. Bij die velden zal er een melding in het rood tevoorschijn komen. U vult deze dan best in en klik opnieuw op de <VERSTUUR>-knop totdat onderaan de melding verschijnt dat de inschrijving gelukt is.


Indien het inschrijven u niet lukt kan u eventueel ook het formulier afdrukken vanaf de website, invullen en terugsturen via mail of per post. Klik <hier> om inschrijfformulier te downloaden.


Opgelet! Dit is geen definitieve inschrijving!


Nadat u uw kind(eren) heeft ingeschreven via onderstaand formulier ontvangt u binnen de 5 dagen een mail zodat je weet dat je gegevens goed verstuurd zijn, samen met de nodige info en betalingsgegevens. Krijg je deze niet, kan u ons best contacteren.


Schrijf na ontvangst van deze bevestigingsmail met betalingsgegevens binnen de 15 dagen het inschrijvingsgeld over.  Wanneer de betaling gebeurd is, krijgt u binnen de 10 dagen een definitieve bevestiging van je inschrijving per mail. De plaats voor uw kind is pas definitief na storting van de deelnameprijs en ontvangst van het ingevulde inschrijvingsformulier. Vanaf het ogenblik dat u een bevestigingsmail heeft ontvangen bent u definitief ingeschreven voor het gekozen kamp en bijgevolg gebonden aan de annuleringsvoorwaarden.


Indien u uw kind zich voor meerdere zomerkampen inschrijft of indien u meerdere kinderen per gezin inschrijft is er een mogelijkheid om een voorschot te betalen van 25% binnen de 15 dagen in plaats van het volledige inschrijvingsbedrag. Het definitieve bedrag verwachten we ten laatste 1 maand voor aanvang van het kamp. Indien de betaling niet op tijd ontvangen werd, wordt er 1 herinnering gestuurd. Indien de betaling niet wordt uitgevoerd binnen de termijn die in deze herinnering wordt genoemd, wordt de inschrijving geannuleerd en wordt uw ingenomen plaats terug vrijgegeven voor andere geïnteresseerden.


Net als vorige jaren is het ook dit jaar mogelijk om een exclusieve oranje PANDAvak- T-Shirt te kopen voor zeven euro. Deze aankoop is zeker niet verplicht maar het is altijd leuk als we allemaal dezelfde T-Shirt aanhebben. Zo zijn we herkenbaar, zowel op de weg als in een pret- of dierenpark deze zomer. Bovendien is het een leuk souvenir aan jullie eerste, tweede of misschien zelfs derde PANDAvak-kamp!Heb je vragen? Contacteer ons gerust via contactformulier of mail ons via mailadres info@pandavak.be.

We zijn ook telefonisch te bereiken op 0497 30 76 28.


Het PANDAvakteam

RESERVELIJST INTO THE WILD 12+ in Zweden : 1 tot 10 juli 2021
RESERVELIJST WATERFUNKAMP in Leupegem : 18 tot 23 juli 2021
RESERVELIJST MASTERCHEFKAMP in Leupegem : 18 tot 23 juli 2021
RESERVELIJST LEGOBOUWKAMP in Leupegem : 18 tot 23 juli 2021
TIJDREIZIGERSKAMP in Schoten : 25 tot 30 juli 2021
STOERE MEIDENKAMP in Schoten : 25 tot 30 juli 2021
MODDERCROSSKAMP in Schoten : 25 tot 30 juli 2021
RESERVELIJST TIMMER-EN BOUWKAMP in Poperinge : 1 tot 6 augustus 2021
BEESTENBOELKAMP in Alveringem : 22 tot 27 augustus 2021
RESERVELIJST SAFETYFIRSTKAMP in Alveringem : 22 tot 27 augustus 2021
RESERVELIJST ZEEPKISTENKAMP in Alveringem : 22 tot 27 augustus 2021
RESERVELIJST CREAKNUTSELKAMP in Alveringem : 22 tot 27 augustus 2021
 
 
jongen
meisje
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja
Nee
Een beetje
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja
Nee
 
 
astma
bedwateren
epilepsie
hooikoorts
hartkwaal
huidaandoening
reuma
slaapwandelen
suikerziekte
allergie voor bepaalde stoffen
allergie voor bepaalde voedingsmiddelen
allergie voor bepaalde geneesmiddelen
andere
 
 
 
 
Ja
Nee
Nog niet bekend
 
 
Ja
Nee
 
 
Ja
Nee
 
 
Kinderen 122-128 (7-8 jr)
Kinderen 134-146 (9-11 jr)
Kinderen 152-164 (12-14 jr)
Medium
Large
Extra Large
Geen T-shirt nodig
 
Ja
Nee