04_LEGERKAMP_algemeen
fotodejonckheere.com

Periode

11-16 april 2021

Leeftijd

6 tot 12 jaar

Kostprijs

€ 195

Aantal plaatsen

20

Locatie

Huize Radeske

Heidriesstraat 2

2498 Kasterlee

Verzamelplaats

Huize Radeske

Verzameluur

18u00

LEGERKAMP

EEN NIEUWE DAG,

EEN NIEUW SCHANDAAL...

Het leger werft aan: stoere, dappere en sterke man- of vrouwschappen die het land willen dienen, geheim agenten die niet vies zijn van een Mission Impossible en samen met ons de misdaad willen bestrijden. We jagen deze week op dieven en op gangsters met pijl- en boog, laserguns, waterpistolen en paintballgeweren. We bouwen een stevig fort, leren tenten opzetten en zijn niet vies van een spatje modder. We klimmen, klauteren en sluipen als een echte soldaat door het bos. Vijf dagen lang word je gedrild tot blauwhelm, middeleeuwse soldaat en scherpschutter. Willen jullie mee op missie, en jullie kameraden bevrijden uit de handen van de vijand? Schrijf jullie als de bliksem in voor ons geweldige Legerkamp 2.0 Special Forces!

Huize Radeske in Kasterlee

Slapen doen we in Huize Radeske, een prachtig kamphuis in de Antwerpse Kempen. Huize Radeske beschikt over twee slaapzalen, met voldoende plaatsen om jongens en meisjes uit elkaar te halen. Verder beschikt de kampplaats over een leuk speelbos waar we de leukste Legerbosspelen gaan spelen, een grote weide om dagelijks in te ravotten en een gezellige kampvuurplaats, want soldaten moeten hun eigen vuur kunnen maken. Ook de Kleine Nete is vlakbij, dus als echte mariniers te water gaan, behoort tot de opleiding. Hieronder vinden jullie foto’s terug van het gebouw en het interieur.

fotodejonckheere.com

WAT NEMEN WE MEE OP KAMP ?

Slaapzak of deken

Onderlaken is verplicht.

Kussens zijn WEL aanwezig.

Toiletzak

Zeep of douchegel

Washandjes

Tandenborstel en tandpasta

Handdoeken

Kam indien nodig

Haarshampoo

Sportieve kledij/ Speelkledij

Regenjas

Voldoende kousen

Zwemkledij

Voldoende onderboeken

Pyjama

Pantoffels

Drinkbus

Grote linnenzak voor vuile kleren.

Kleine rugzak

Indien nodig: Medicijnen

KidsIDWAT HOORT NIET THUIS OP DIT KAMP?

Sigaretten

Energiedranken

Messen

Veel bederfbaar fruit

Ipod, Ipad en andere I-rommel.


Gelieve de meest kostbare kledij zeker van de naam van jullie kinderen te voorzien.


Wij staan niet toe dat kinderen een GSM meenemen op kamp. Als wij toch zien dat één van de kinderen in het bezit is van een GSM zullen wij deze afnemen en pas op het einde van het kamp teruggeven.