Reserveer kamp Film en Fun

KINDER- EN JEUGDKAMPEN

VERJAARDAGSFEESTEN EN KIDSEVENTS

PANDAvak VZW

INSCHRIJVING FILM&FUN KAMP

Beste ouders,


Wij vragen u onderstaande fiche zorgvuldig in te vullen. (Opgelet de velden in HOOFDLETTERS zijn verplicht in te vullen). Wij hebben deze gegevens nodig om uw kind zijn/haar verblijf  optimaal te organiseren.

Indien u geen bevestiging krijgt na invullen van de velden, en u dus niet via onderstaand invulformulier kan inschrijven, stuur dan best een mail naar info@pandavak.be of contacteer ons op 0497 30 76 28 zodat we u de inschrijfformulieren kunnen doormailen. 

Eventueel kan u ook het formulier afprinten vanaf de website, invullen en terugsturen via mail of per post. Klik <hier> om inschrijfformulier te downloaden.


Opgelet! Dit is geen definitieve inschrijving!


Nadat u uw kind(eren) heeft ingeschreven via onderstaand formulier ontvangt u binnen de 5 dagen een mail zodat je weet dat je gegevens goed verstuurd zijn, samen met de nodige info en betalingsgegevens. Krijg je deze niet, kan u ons best contacteren.


Schrijf na ontvangst van deze mail met betalingsgegevens binnen de 15 dagen het inschrijvingsgeld over. 

Wanneer de betaling gebeurd is, krijgt u binnen de 10 dagen een definitieve bevestiging van je inschrijving per mail. De plaats voor uw kind is pas definitief na storting van de deelnameprijs en ontvangst van het ingevulde inschrijvingsformulier. Vanaf het ogenblik dat u een bevestigingsmail ontvangt bent u definitief ingeschreven en bijgevolg gebonden aan de annuleringsvoorwaarden.


Net als vorig jaar is het ook dit jaar mogelijk om een exclusieve oranje PANDAvak T-Shirt te kopen voor zes euro. Deze aankoop is zeker niet verplicht maar het is altijd leuk als we allemaal dezelfde T-Shirt aanhebben. Zo zijn we herkenbaar, zowel op de weg als in het dierenpark deze zomer. Bovendien is het het een leuk souvenir aan jullie eerste, tweede of misschien zelfs derde PANDAvak-kamp!Heb je vragen? Contacteer ons gerust via contactformulier of mail ons via mailadres info@pandavak.be.

We zijn ook telefonisch te bereiken op 0497 30 76 28.


Het PANDAvakteam

 
jongen
meisje
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja
Nee
Een beetje
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja
Nee
 
 
astma
bedwateren
epilepsie
hooikoorts
hartkwaal
huidaandoening
reuma
slaapwandelen
suikerziekte
allergie voor bepaalde stoffen
allergie voor bepaalde voedingsmiddelen
allergie voor bepaalde geneesmiddelen
andere
 
 
 
 
Ja
Nee
Nog niet bekend
 
 
Ja
Nee
 
 
Kinderen 122-128 (7-8 jr)
Kinderen 134-146 (9-11 jr)
Kinderen 152-164 (12-14 jr)
Medium
Geen T-shirt nodig
 
Ja
Nee