Reserveer PANDAfeest_save

KINDER- EN JEUGDKAMPEN

VERJAARDAGSFEESTEN EN KIDSEVENTS

PANDAvak VZW

VERJAARDAGSPAKKETTEN

Beste ouders,


Wij vragen u onderstaande fiche zorgvuldig in te vullen. (Opgelet de velden in HOOFDLETTERS zijn verplicht in te vullen). Wij hebben deze gegevens nodig om uw kind zijn/haar verjaardagsfeest optimaal te organiseren.

Indien u geen bevestiging krijgt na het invullen van de velden, en u dus niet via onderstaand invulformulier kon inschrijven, stuur je best een mail naar info@pandavak.be of kun je ons contacteren op 0497 30 76 28. In dat geval kunnen we u de formulieren doormailen.


Opgelet! Dit is geen definitieve reservatie!


Nadat u uw kind(eren) heeft ingeschreven via onderstaand formulier ontvangt u binnen de 24 uur een mail zodat u weet dat je gegevens goed ontvangen zijn, samen met de nodige info en betalingsgegevens. Krijg je deze niet, kan u ons best contacteren of nogmaals proberen onderstaand formulier in te vullen, waarschijnlijk waren enkele verplichte velden niet correct ingevuld.


Schrijf na ontvangst van deze mail met betalingsgegevens binnen de 7 dagen het het voorschot van €150 over.  Wanneer de betaling gebeurd is, krijgt u binnen de 3 dagen een definitieve bevestiging van je inschrijving per mail. Het feest voor uw kind is pas definitief na ontvangst van het ingevulde inschrijvingsformulier en na storting van de deelnameprijs. Vanaf het ogenblik dat u een bevestigingsmail ontvangt bent u definitief ingeschreven en bijgevolg gebonden aan de annuleringsvoorwaarden.


Heb je vragen? Contacteer ons gerust  via het  contactformulier of mail ons via mailadres info@pandavak.be.


We zijn ook telefonisch te bereiken op 0497 30 76 28.


Het PANDAvakteam

The Hunger Games
Zombieland
Band of Brothers
Captain Jack
The Highland Games
PANDAfuif
Weerwolven
Extra begeleider
 
 
 
 
 
 
 
 
 
jongen
meisje
 
 
 
Binnen
Buiten
Nog niet bekend