ARTIKELEN PANDAVAK

ARTIKELEN PANDAvak

HIPPE ZOMERHOEDJES EN STOERE PETTEN

Omdat de zon niet alleen leuk is, maar vooral in de zomer ook gevaarlijk kan zijn, vragen wij aan de ouders steeds een petje of hoedje te voorzien om jullie kind op kamp tegen de zon te beschermen. De afgelopen zomers waren bij momenten snikheet en bijgevolg gevaarlijk, en dat zal komende zomer niet anders zijn.


Toch merken we op elk kamp kinderen op die geen petje of hoedje meehebben van thuis en bij dergelijke temperaturen risico lopen op een zonneslag. Om die reden bieden wij sinds kort de mogelijkheid aan om bij de start van het kamp, of via onderstaande link een hip PANDAvakzomerhoedje of een stoere PANDAvakpet te kopen voor €5. Dat is uiteraard geen verplichting. Jullie mogen of kunnen evengoed nog steeds gewoon een pet of hoedje van thuis meegeven aan jullie kind. FANCY RUGZAKJES (binnenkort)

Ook rugzakjes zijn op kamp een geweldige meerwaarde, wanneer we bijvoorbeeld op daguitstap gaan. Ook rugzakjes worden echter door ouders vaak vergeten mee te geven op kamp. Daarom bieden we sinds kort ook de mogelijkheid aan om bij de start van het kamp, of via onderstaande link een hip rugzakje aan te kopen voor €5.DE GEKENDE T-SHIRTS

Sinds het ontstaan van PANDAvak, bieden wij kinderen de mogelijkheid aan om een universeel oranje T-Shirt aan te kopen. Oranje valt mooi op in de massa, waardoor het voor begeleiders eenvoudiger is om op een daguitstap kinderen in de gaten te houden. Toch willen we ook hier benadrukken dat de aankoop van een T-Shirt niet verplicht is. Een T-Shirt kan ook via onderstaand formulier besteld worden voor €7.HIERONDER VINDT U ALLE PANDAvak-ARTIKELEN OP EEN RIJTJE.

Gelieve bij interesse onderstaande gegevens in te vullen.  Betalen kan door overschrijving op rekening
BE27 8912 2414 4273 met vermelding 'PANDAvak' en het bestelde artikel. 

 
 
 
T-Shirt PANDAvak 122-128 (7-8 jr)
T-Shirt PANDAvak 134-146 (9-11 jr)
T-Shirt PANDAvak 152-164 (12-14 jr)
T-Shirt PANDAvak Medium
T-Shirt PANDAvak Large
T-Shirt PANDAvak Extra Large
Oranje Petje PANDAvak
Blauw Petje PANDAvak
Oranje Hoedje PANDAvak
Blauw Hoedje PANDAvak
Oranje Rugzakje PANDAvak
 
Af te halen op secretariaat PANDAvak
Op eerste dag van het kamp