Wat is PANDAvak

KINDER- EN JEUGDKAMPEN

VERJAARDAGSFEESTEN EN KIDSEVENTS

PANDAvak VZW

WAT IS PANDAvak ?

PANDAVAK IS EEN  JONGE VZW DIE ZICH RICHT TOT KINDEREN TUSSEN ZES EN ZESTIEN JAAR EN HEN OP EEN EDUCATIEVE MANIER SPEELSE EN INSPIRERENDE VAKANTIES WIL AANBIEDEN.


PANDAvak organiseert daarom in de paas- en zomervakanties buitengewone kinder- en themakampen op verschillende locaties in het binnen- en buitenland..


Gediplomeerde animatoren staan dag en nacht paraat om jullie kinderen de meest onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een vakantie waarbij vuil worden, ravotten in de natuur en vooral plezier maken centraal staan.  Daarnaast wil PANDAvak ook kinderen leren zelfstandig omgaan met de natuur en met werelden waar ze in het normale leven niet in terecht komen, waardoor de VZW zichzelf als een speelse en educatieve ontmoetingsplaats voor kinderen wil catalogiseren.


Waarom PANDA? Laat ons eerst en vooral zeggen: Pandaberen zijn schitterende dieren. Dieren die spijtig genoeg met uitsterven bedreigd zijn, waardoor de panda de perfecte metafoor is voor buitenspelen in het I-tijdperk. Panda's zijn bovendien zwart, wit en tegelijk Aziatisch.  De panda is dan ook het ideale dier om duidelijk te maken dat bij ons ├ęcht iedereen welkom is. Tot slot wil PANDAvak ook kinderen op een Plezante en Actieve manier laten omgaan met Natuur, Dieren en Andere kinderen, waardoor de afkorting PANDA perfect binnen onze visie past.


Waarom allemaal? Omdat iPads en televisies wel plezant zijn voor een uurtje, maar een kind toch vooral hoort te ravotten met zijn vriendjes.

PANDAvak VZW                          Kleine Lievevrouwdreef 2, 9990 MALDEGEM                               tel: +32 0497 30 76 28                          email : info@pandavak.be