PANDAvak

KINDER- EN JEUGDKAMPEN

VERJAARDAGSFEESTEN EN KIDSEVENTS

PANDAvak VZW


KINDER- EN JEUGDKAMPEN


SINDS DE ZOMER VAN 2016 TREKT ONZE VZW MET KINDEREN TUSSEN ZES EN TWAALF JAAR OP KAMP.


Een Indianenkamp of  Rangerkamp, een Pretparkkamp of Boerderij-kamp. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het de laatste drie jaar beleefd, samen met een heleboel kinderen tussen zes en twaalf jaar. Intussen werd onze doelgroep verruimd en voorzien wij ook jeugd-kampen voor kinderen tussen twaalf en zestien jaar. Zo trokken we vorig jaar met onze twaalfplussers naar Schotland en gaan we in 2019 naar Tsjechië.


Benieuwd welke kampen de afgelopen vier jaar de revue zijn gepasseerd? Neem gerust een kijkje in ons kampenarchief.

Benieuwd welke kampen we komende vakanties voor jullie in petto hebben? Klik de juiste periode aan, en ontdek welke kampen in 2020 gepland zijn.


Hopelijk mogen we jullie verwelkomen op één van onze komende kinder- en jeugdkampen.


Tot dan,

Het PANDAvakteamWEERWOLVEN

Nachtspel

PANDAFEESTJES


SINDS OKTOBER 2017 VERZORGT ONZE VZW OOK MET  VEEL PLEZIER JULLIE VERJAARDAGSFEESTjE. 


Zo kun je bij ons steeds de gekste avonturen beleven, ook al is het geen vakantie. Wij komen KidsPaintball spelen op jouw verjaardagsfeest of verrassen jullie met een spelletje Archery Tag of Lasershooting. Bij mooi weer kunnen we bovendien op het water met een zelfgemaakt vlot.


Maar dat is lang niet alles. Wat dacht je van een Weerwolven-sleepover en een nachtspel in het donkere bos? Of een Kids-Karaoke op jouw persoonlijke verjaardagsfuif?


Zin om samen met ons een onvergetelijk feest te beleven? Een verjaardag die je je nog vele jaren zult herinneren? Klik gerust verder voor wat meer informatie.


Tot op jullie feestje,

Het PANDAvakteamZOMBIELAND

Lasershoot


KAMPEN 2020


BAND OF BROTHERS

KidsPaintball


KAMPENARCHIEF


THE HUNGER GAMES

Archery Tag

TEAMBUILDING


SINDS OKTOBER 2018 KUNNEN OOK VOLWASSENEN OP PANDAVAK BEROEP DOEN VOOR HET ORGANISEREN VAN EEN TEAMBUILDING.


Twee teams nemen het tegen elkaar op in een namiddag: Wie is de Mol? Volgens het principe van het gelijknamige televisieformat. Doel van het spel: Zoveel mogelijk opdrachten als team tot een goed einde brengen. Robin Hood, Leonardo da Vinci, Napoleon Bonaparte, Reneetje Versluys en tal van andere wereldberoemde of plaatselijke historische helden staan jullie deze namiddag bij. Let op: Vanzelfsprekend zit in elk team een Mol die zal trachten de opdrachten te saboteren.  Aan jullie om ook de dwarsbomende Mol te ontmaskeren.


Zin in een uitdagende namiddag, samen met vrienden of collega's? Een namiddag die zowel het kind als de strateeg in   jullie  naar boven haalt? Klik gerust verder voor meer informatie.


Tot dan,

Het PANDAvakteamPANDAvak VZW                          Kleine Lievevrouwdreef 2, 9990 MALDEGEM                               tel: +32 0497 30 76 28                          email : info@pandavak.be